Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@07:16:09 GMT

خواننده قطعه ماندگار «سحرگهان» تجلیل شد

تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۳۴۲۹۲

خواننده قطعه ماندگار «سحرگهان» تجلیل شد

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست،  قاسم رفعتی خواننده سنتی و ردیف دان کشورمان است که سال ها در موسیقی ایرانی فعالیت می کند. او صدای خوبش را از پدرش به ارث برده است.
 
رفعتی با آهنگسازانی چون حسین یوسف زمانی، حسن یوسف زمانی، مهیار فیروز بخت، حسین فرهاد پور و محمد عبدالصمدی همکاری کرده است.
 
قاسم رفعتی را بسیاری با قطعه ماندگار «سحرگهان» که در نغمه اصفهان است، می شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بامداد چهارم تیرماه، مراسم تقدیر از این هنرمند به دلیل سال ها تلاش و تولید آثار فاخر، با حضور هنرمندان، مسئولان فرهنگی کشور و دوستداران این هنرمند با مشارکت بنیاد فرهنگی هنری رودکی در تالار وحدت برگزار شد.
 
ابتدای مراسم ویدئویی پخش شد که در آن قاسم رفعتی خود را معرفی کرد.
 
سپس ارکستر«مهر» به رهبری ناصر ایزدی و اجرای محمد صرفه‌جو دو قطعه از آثار هنرمندان سرشناس ایرانی را همراه با گروه کر اجرا ‌کردند.
 
در این بخش از برنامه ویدئویی پخش شد که در آن حمیدرضا نوربخش، علی جهاندار و مظفر شفیعی خوانندگان و مدرسان آواز، به بیان ویژگی های شخصیتی و هنری قاسم رفعتی پرداختند.
 
سپس قاسم رفعتی با درخواست بردیا صدر نوری پشت میکروفن رفت و از حضار برای حضورشان تشکر کرد.
 
اجرای هم نوازی پیانو بردیا صدرنوری و ویولن علیرضا چراغچی با آواز قاسم رفعتی بخش‌ دیگر این مراسم بود که پس از آن با ارائه لوح تقدیر، رسماً از قاسم رفعتی تقدیر شد.
 
سپس سید عباس عظیمی مدیر عامل موسسه هنرمندان پیشکسوت روی استیج آمد و نامه ای را از طرف خود، حسینی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر هیئت امنای این موسسه خواند.
 
در این نامه آمده بود: خداراشکر می کنیم که توفیق تجربه بودن با شما را به ما داد. آواز شما ما را آرامش داد. خدارا شکر که توفیق تقدیر و تشکر از شما را داریم.
 
سپس کلیپی از نوازندگی نوجوانان مستعد پخش شد. پس از آن ارکستر ملی مهر این بار با خوانندگی امیر رفعتی فرزند قاسم رفعتی همراه با گروه کر موسیقی زنده اجرا کردند.
 
گفتنی است؛رفعتی در سال ۱۳۲۴ به دنیا آمد، موسیقی را از نوجوانی و در سن ۱۲ سالگی آغاز کرد. او نزد مسعود حسن خانی، ویولن و نزد محمود کریمی  آواز را فراگرفت. خود رفعتی می گوید اخلاق را هم از این دو مربی یادگرفته است.
 
 پدر بزرگ قاسم رفعتی، حاج محمد صادق متخلص به «رفعت» است که دیوان شعر دارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خواننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۴۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت گفت: در جوامع چالش‌هایی پیش می‌آید که با ایثار و از جان گذشتگی می‌توان آن را پشت سر گذاشت. 

حمید صاحب افزود: ارائه خدمت بدون ایثار و گذشت میسر نبود و جان بر کفان سلامت خدماتی را ارائه کردند که بی بدیل بود و مردم و خاطره جمعی آنان هرگز این ایثار را فراموش نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: به این ایثار افتخار می‌کنیم. هویت ما همین ایثار و از خود گذشتگی‌ها است. ما همه هویت و شخصیت خود را از این ایثار می‌گیریم. در این راستا در شهرداری و وزارت بهداشت این پیمان را می‌بندیم که مسیر شهدای سلامت را دنبال کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: در دوران کرونا که بسیاری به دنبال حفظ خود از این بیماری منحوس بودند، کادر درمان با ایثار خود به دیگران امید به زندگی دادند. 

علیرضا اولیایی‌منش با اشاره به اینکه مقصد همه‌ما باید عاقبت به خیری باشد، شهدای مدافع سلامت را نمونه بارز این عاقبت به خیری دانست و افزود: حضور ایثارگرانه کادر درمان با منش پهلوانانه سبب شد این بار پهلوانانی را بشناسیم که در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) در کنار هم آرمیده‌اند تا یادمان بماند که چه ایام و روزگاری را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه کادر درمان بر اساس قولی که برای دفاع و حراست از سلامتی مردم داده بودند تا آخرین لحظه در جبهه سلامت خدمت کردند و گوهر جان خود را در این راه هدیه کردند، افزود: شهدای مدافع سلامت با صداقت در جبهه سلامت خدمت کردند. این نعمت بزرگی است که شهدای ما عاقبت به خیر شدند. در زمانه سخت مانند دوره کرونا  تشخیص‌ها سخت می‌شود و امتحان‌های الهی عیار مردانگی و پهلوانی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثار کادر درمان در دوره کرونا بی نظیر بود، ادامه داد: در دوره‌ای که روزانه ۷۰۰ فوتی داشتیم برخی شهدای مدافع سلامت حاضر نبودند از بیمارستان خارج شوند و حتی به دیدار خانواده خود نرفتند. اما بدون اینکه خانواده و عزیزان خود را ببینند به شهادت رسیدند که چنین ایثاری بی نظیر است.

اولیایی‌منش با قدردانی از شهرداری تهران در حوزه سلامت در برپایی مراسم بزرگداشت مدافعان سلامت اظهار داشت: آنطور که باید و شاید از شهدای مدافع سلامت تجلیل نشده است. امیدواریم افتخار خادمی خانواده شهدای سلامت را داشته باشیم.

اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ نیز گفت: شهدای مدافع سلامت بودند که نزدیکتر از هر برادر و خواهری در دوران کرونا در کنار بیمار بودند و در راستای سلامت جامعه تلاش کردند. ما باید این شهدا را تکریم و یاد آنان را پاس بداریم.

در این مراسم با اهدای لوح از خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی اصفهان برگزار شد
  • تجلیل از خانواده‌های شهدای ورزشکار در رشت
  • مراسم تجلیل از مقام آوران کشتی اصفهان برگزار شد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار توسط مردم معرفی شدند
  • معرفی چهار هزار معلم برای طرح معلم ماندگار
  • تجلیل از برگزیدگان المپیاد زبان فارسی دانش آموزان لبنانی
  • تقدیر از دانش آموزان بر‌تر مساباقات قرآنی و ورزشی
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • معرفی مدیر بنیاد مسکن کبودراهنگ